Tilikymppi logo

Haemme kirjanpitäjää

Olemme löytäneet huippuvahvistuksen tiimiimme. Kiitos kaikille hakijoille!

Hallitsetko maa- ja metsätalousverotuksen, kiinnostaako MVL-osakeyhtiöiden kirjanpito ja verotus?

Tilikympin tiimi hakee joukkoonsa ammattitaitoista, oma-aloitteista, itsenäiseen työskentelyyn pystyvää ja asiakaspalveluhenkistä kirjanpitäjää.

Tilikymppi on palvellut asiakkaitaan jo 37 vuoden ajan kaikissa taloushallinnon ja verotuksen tehtävissä. Työllistämme tällä hetkellä 15 taloushallintoalan ammattilaista neljässä toimipisteessämme Satakunnassa ja Pirkanmaalla. Nyt haemme joukkoomme seuraavaa ammattilaista.

Pääasiallisesti työtehtävät sisältävät maa- ja metsätalouspuolen taloushallintopalveluja. Näihin sisältyvät myös MVL-osakeyhtiöiden kirjanpito ja verotus, johon olemme luoneet oman menetelmämme. Pääasiallisina toimipisteinä ovat Vampulan ja Säkylän toimipisteemme. Käytössä olevat ohjelmat ovat Suonentiedon Maatalousneuvos sekä Visma Fivaldi. Työtehtävä on kokoaikainen, mutta työajat ovat neuvoteltavissa.

Meiltä löydät joustavan työympäristön ja rennon työyhteisön ja aina tarvitsemasi tuen ja avun työskentelyyn. Meillä tärkeintä on halu oppia jatkuvasti uutta!

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@tilikymppi.com. Paikka täytetään heti sopivan kirjanpitäjän löydyttyä. Toivomme, että uusi kirjanpitäjämme voi aloittaa työt viimeistään 2.5.2022.

Lisätietoja saat Krista Salmiselta, puhelin 044 7004 901, sähköposti krista.salminen@tilikymppi.com.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit palveluistamme tai sinulle heräsi kysymyksiä, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Yhteystietomme

Evästeet