Tilikymppi logo

Tilikymppi kerää tunnistamistietoja

Tilikymppi kerää rahanpesulain velvoittamana asiakkaidensa tuntemistiedot Clento-palvelun avulla. Asiakkaamme saavat lähiaikoina sähköpostiviestin, jossa pyydetään tunnistautumista.

Rahanpesun torjunnan kannalta avainasemassa ovat sellaiset yritykset ja ammattihenkilöt, jotka voivat toiminnassaan tunnistaa rahanpesuun ja terrorismin rahoittamiseen liittyviä riskejä tai joita voidaan arvella käytettävän hyväksi näihin tarkoituksiin. 

Tällaisia toimialoja ovat muun muassa pankki- ja sijoitustoiminta, virtuaalivaluutan tarjoaminen, kiinteistönvälitys, perintä, kirjanpito ja tilintarkastus sekä oikeudellisten palveluiden tarjoaminen. Muun muassa näillä aloilla toimivia elinkeinonharjoittajia kutsutaan ilmoitusvelvollisiksi.

Rahanpesulaissa säädetään velvollisuuksista, joita ilmoitusvelvollisen on noudatettava ja näistä yksi on asiakkaan vahva tunnistaminen.

Jos haluatte asiasta lisätietoja, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä Heidi Vainioon, puhelin 0447004910 ja sähköposti heidi.vainio@tilikymppi.com.

 

 

 

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit palveluistamme tai sinulle heräsi kysymyksiä, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Yhteystietomme

Evästeet